Hotel Sallustio Roma – Acasă – Hotel Ieftin de 2 Stele Roma

Italiano
English
Français
Español
Deutsch
Русский
Português
Română
Polski
中文
Oferte Speciale - Click aici!
Hotel Sallustio Roma
Book Now
Hotel Sallustio Roma | Via Servio Tullio, 7 - 00187 Roma Italia
 

 
 
 
HOTEL IEFTIN APROAPE DE TERMINI
Hotel Sallustio Roma de 2 Stele este un hotel ieftin și se bucură de o locație centrală aproape de Termini și Porta Pia și oferă oaspeților noștri comoditate maximă pentru a explora orașul.
 
DISTANȚĂ SCURTĂ DE ATRACȚIILE TURISTICE ALE ROMEI
Locația centrală excelentă a Hotelului Sallustio Roma înseamnă că oaspeții au orașul etern în fața ușii. Centrul istoric acoperă mai mulți kilometri (istoria Romei este lungă), iar hotelul nostru ieftin se află la marginea de est a acestuia, asta însemnând că unele dintre reperele cele mai faimoase din lume, cum ar fi Colosseum, Pantheon, Piața Spaniei sau chiar și Basilica Sf. Petru sunt la distanțe abordabile chiar și mergând pe jos.
 
CARACTERISTICILE HOTELULUI
• Wi-Fi Gratuit în Hol
Internet Wi-Fi• Camere cu Baie Proprie
• Aer Condiționat
• Minibar
• Locație Centrală
 
BINE AȚI VENIT PE SITE-UL OFICIAL AL HOTELULUI SALLUSTIO ROMA

Location MapCazarea noastră de 2 stele, ieftină în centrul orașului aproape de Stația Termini oferă o calitate superioară pentru această cazare ieftină în inima centrului istoric, mai ales pentru călătorii cu buget redus, familii sau turiști care preferă să vadă mai degrabă orașul, decât o piscină.

Condus de o familie și oferind camere simple, curate și sigure, hotelul nostru valoros în centrul Romei, promovat de la categoria de hotel sau hostel de 2 stele, vă oferă confortul de acasă care vă permite să vă relaxați și să vă odihniți liniștiți. Distanța scurtă de stația de tren centrală a orașului ne face extrem de ușor de găsit la sosire și pe întreaga durată a șederii Dvs.!

Hotelul nostru ieftin condus de o familie oferă o cazare de calitate la un preț avantajos în centrul istoric al Romei...

APROAPE DE STAȚIA TERMINI

Locația centrală a Hotelului Sallustio oferă oaspeților noștri o libertate de neegalat în explorarea Romei zi și noapte...

 
         
 
Hotel Sallustio Rome
Internet Wi-Fi
INTERNET WI-FI GRATUIT
DISPONIBIL DOAR ÎN HOL
ȘI ZONA RECEPȚIEI
Via Servio Tullio, 7 - 00187 Roma Italia | P.IVA 13040461009 | Politică de Confidențialitate
Site realizat și întreținut de Fisheyes Ltd.