Hotel Sallustio Roma – Locație - Hotel Ieftin aproape de Termini

Italiano
English
Français
Español
Deutsch
Русский
Português
Română
Polski
中文
Oferte Speciale - Click aici!
Hotel Sallustio Roma
Book Now
Hotel Sallustio Roma | Via Servio Tullio, 7 - 00187 Roma Italia
 

 
 
 
CAMERE IEFTINE LA ROMA
Sallustio, acest hotel ieftin aproape de Termini oferă 38 de camere curate, confortabile și decorate cu bun gust la un preț extrem de avantajos pe tot parcursul anului cu oferte speciale disponibile frecvent.
 
EXCURSII
Fiind aproape de Stația Termini nu înseamnă doar că oaspeții noștri au acces ușor la întregul oraș - un avantaj adesea trecut cu vederea este, că datorită locației noastre excelente, multe orașe și sate din regiunea Lazio pot fi vizitate cu ușurință, zone producătoare de vin, cum ar fi Frascati sau Orvieto sunt la o distanță de o oră de Roma, la fel și coasta, portul roman antic și situl arheologic etrusc de la Ostia Antica!
 
ATRACȚII
• Fântâna Trevi – 1 stație de la Repubblica
• Piața Spaniei – 2 stații de la Repubblica
• Colosseum – 3 stații de la Castro Pretorio
• Villa Borghese – 3 stații de la Repubblica
• Basilica Sf. Petru – 5 stații de la Repubblica
 
LOCAȚIE

Aici, la Hotel Sallustio Roma, promovat recent la categoria de 2 Stele, suntem mândri că vă oferim un serviciu de calitate și o cazare de calitate la cele mai mici tarife pentru centrul Romei. Noi nu avem o piscină de mărime olimpică, de fapt, nici nu avem piscină, dar dacă Dvs. ați venit la Roma ca să explorați orașul legendar cu toate minunile și magiile ei, atunci veți fi încântați să aflați că locația noastră fantastică lângă Termini vă permite să faceți asta cu o ușurință excepțională, comoditate și cheltuieli mici.

După cum puteți vedea pe harta de mai sus, suntem la mai puțin de un kilometru de Gara Termini, deci faceți o plimbare plăcută pe străzile aglomerate până la hotel sau puteți lua un taxi, care vă costă 20 de euro cu bagaje în timpul zilei. Pentru a se deplasa cu transportul public, Hotelul Sallustio ieftin, aproape de Termini este la distanță aproximativ egală între stațiile de metrou Repubblica (linia roșie) și Castro Pretorio (linia albastră).

Cu centrul istoric al Romei literalmente la ușa Dvs.

...cazarea noastră condusă de o familie oferă o calitate excepțională...

Comoditatea de a sta lângă nodul de transport public al orașului

...înseamnă că toate părțile orașului sunt ușor accesibile de la Hotelul Sallustio...

Aeroportul Leonardo da Vinci (Fiumicino)

...este conectat cu Termini de trenul Leonardo Express în timpul zilei, dar ca să economisiți bani, puteți lua trenul non-express pentru aproximativ o treime a prețului biletului pentru Leonardo Express.

Aeroportul Ciampino

...este conectat cu Termini de o serie de servicii de transport cu autocarul – nu cumpărați biletele pe avion ca să evitați rândurile și prețurile umflate.

 
         
 
Hotel Sallustio Rome
Internet Wi-Fi
INTERNET WI-FI GRATUIT
DISPONIBIL DOAR ÎN HOL
ȘI ZONA RECEPȚIEI
Via Servio Tullio, 7 - 00187 Roma Italia | P.IVA 13040461009 | Politică de Confidențialitate
Site realizat și întreținut de Fisheyes Ltd.