Hotel Sallustio Roma – Camere & Servicii - Camere Ieftine la Roma

Italiano
English
Français
Español
Deutsch
Русский
Português
Română
Polski
中文
Oferte Speciale - Click aici!
Hotel Sallustio Roma
Book Now
Hotel Sallustio Roma | Via Servio Tullio, 7 - 00187 Roma Italia
 

 
 
 
HOTEL IEFTIN APROAPE DE TERMINI
Hotel Sallustio Roma de 2 Stele ieftin se bucură de o locație centrală lângă Termini și Porta Pia, oferind oaspeților noștri comoditate maximă pentru a explora orașul.
 
TIPURI DE CAMERE & PACHETE
Cele 38 de camere au mărimi diferite și sunt categorizate în camere simple, matrimoniale, duble, triple și cvadruple. Prețurile stabilite cândrezervați online direct cu noi includ micul dejun, toate taxele și costurile ascunse, astfel încât prețul pe care îl vedeți este prețul pe care îl plătiți, pe cameră, pe noapte. Folosiți conexiunea de internet wireless, care este disponibil numai în zonele publice și este gratuit, deși pentru alte extra-uri cum ar fi patul pentru copii se va plăti un preț suplimentar.
 
CARACTERISTICI CAMERE
• Baie Privată
• Aer Condiționat
• Tv prin Satelit Italian
• Seif
• MiniBar
 
CAMERE ȘI SERVICII

Hotel Sallustio Roma oferă 38 de camere elegant proiectate dar simple și sigure, cu o serie de facilități moderne, care ne promovează de la un hotel sau hostel de 2 stele la unul de 2 Stele. Camerele noastre ieftine la Roma sunt curate și sigure cu tot confortul de acasă, cum ar fi aerul condiționat și intimitatea în baia proprie, toate acestea fac șederea Dvs. cu adevărat fără probleme.

Decorul elegant și simplu, care se repetă în fiecare cameră de oaspeți cu diferențe subtile este proiectat pentru a crea o ambianță elegantă și relaxantă, fără a mări prețul. Iluminare discretă, covoare, pentru ca podelele de marmură să nu fie goale și lumină naturală de la ferestrele vechi și mari sunt combinate pentru a vă dovedi că nu aveți nevoie de abundență sau un portofel gras pentru o ședere în confort și liniște.

Servicii Hotel

Personalul Hotelului Sallustio de 2 Stele este la dispoziția Dvs. 24 de ore din 24 pentru a oferi asistență și să rezolve orice problemă cu cazarea. Camerele noastre ieftine la Roma oferă călătorilor cu buget redus care vin să vadă acest oraș minunat intimitatea și siguranța unui hotel de 2 Stele la prețuri de 2 stele!

Hotel de calitate care își merită banii

Hotel de 2 Stele condus de o familie în centrul Romei, cazare ideală pentru familii cu buget redus...

Cazare curată și simplă

Pentru cei care vor să exploreze Roma, Hotel Sallustio acoperă toate nevoile de cazare de bază și mai mult...

 
         
 
Hotel Sallustio Rome
Internet Wi-Fi
INTERNET WI-FI GRATUIT
DISPONIBIL DOAR ÎN HOL
ȘI ZONA RECEPȚIEI
Via Servio Tullio, 7 - 00187 Roma Italia | P.IVA 13040461009 | Politică de Confidențialitate
Site realizat și întreținut de Fisheyes Ltd.